Paleofestivalen – ett årligt event med fokus på naturlig mat, livsstil och rörelse.

2019 hölls den första Paleofestivalen och planen är att hålla en festival en gång om året. Som läget är nu i världen så går det inte att anordna större event men vi hoppas att det åter blir möjligt 2022.
Vi siktar mot att bli större för varje år som går och vi hoppas att du vill följa med oss på resan och göra Paleofestivalen till något riktigt stort.

PALEOFESTIVALEN 2019

Sagt av Paleofestivalens besökare

”Ett väldigt fint och gemytligt event för likasinnande. Det är suveränt att få träffa människor som delar intresset för paleolitisk kost och livsstill från olika delar av landet.
Eventet var schysst ordnat; intressanta föreläsningar och workshops blandat med bra utrymme för mingel och umgänge. Rekommenderar varmt för den som har intresse av paleo och alla dess nyanser.”

 

”Stort tack för en fantastisk helg! Fint arrangerat, bra föreläsningar och massa trevliga möten.”

”Tack för en härlig dag med mycket inspiration!

”Dagen har spenderats i solen utanför Linköping på årets Paleofestival. Vi har lyssnat på härliga föreläsningar och ätit god picnicmat.
Tusen tack för ett jättefint arrangemang! Vi ser fram emot nästa år!”

Paleofestivalen 2020 fick tyvärr ställas in och det kommer inte att bli någon Paleofestival 2021. Nu siktar vi in oss på och hoppas på Paleofestivalen 2022.

Vill du vara med på Paleofestivalen 2022
som utställare eller sponsor?
Eller har du någon du vill tipsa om?

 

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.