Tillbehör

Gelé

Gelé En krämig äggröra full av bra fetter och näring som gör gott för ens tarmar och kropp. Dessutom helt underbara smaker och lätt att göra. Perfekt för en frukost och även som mellanmål. Gott att äta som en egen rätt men också mycket gott att ha på frökex....

läs mer
Salta kex

Salta kex

Salta kexVem vill inte ha riktigt goda, salta kex emellanåt!? Goda att dippa eller använda med exempelvis korvar, skinkor etc. Dessa kex fungerar även om du äter AIP kost. Smaksätta med diverse olika kryddningar: rosmarin och salt lökpulver, vitlökspulver,...

läs mer
Sötpotatishummus

Sötpotatishummus

SötpotatishummusHärligt len och krämig i konsistensen, både söt och salt och väldigt god med lite salta kex, biscuits eller fröknäcken. Du kan byta ut sötpotatisen mot pumpa och lägga till lite pumpakryddor.Portioner/antal/mängd: ca 2.5 dlTillagningstid: 30...

läs mer
Pumpa- och pak choisallad med sesamvinaigrette

Pumpa- och pak choisallad med sesamvinaigrette

Pumpa- och pak choisallad med sesamvinegretteDen här salladen har lite japanska smaker och passar fint till exempelvis lite biffstrimlor i en god chili och ingefärsmarinad eller till laxfärsbiffar och spara lite av marinaden till salladen att doppa fiskburgarna i. Du...

läs mer
Pumpapuré

Pumpapuré

PumpapuréPumpa var ingenting vi åt när jag (Tine) växte upp. Det har blivit mer och mer populärt i Sverige de senaste 10 åren. Det är fortfarande väldigt många som aldrig smakat på pumpa. Man kan göra väldigt mycket av pumpa, allt från att ugnsbaka den till att göra...

läs mer
Plommonchutney

Plommonchutney

Plommonchutney En god, lite stark chutney som passar riktigt fint till både scones, biscuits, krispiga frökex, fröknäcken, och annat gott. Även riktigt god till en härlig stek, både lamm, biff och fläsk. Portioner/antal/mängd: ca 2.5 dl Tillagningstid: 40-45 minuter...

läs mer
Gräddig sås med kokosmjölk

Gräddig sås med kokosmjölk

Gräddig sås med kokosmjölkOm det är nåt jag saknat under alla år jag (Tine) ätit paleo så är de just gräddsås. Det har nog med barndomsminnen att göra av min farmors goda gräddsåser till söndagssteken. Jag har arbetat fram en gräddsås som är lik originalet, men...

läs mer
Hemmagjord béarnaisesås

Hemmagjord béarnaisesås

Hemmagjord béarnaisesås Béarnaisesås kan ju ätas både kall, varm, mer rinnig eller krämig. Den här såsen kan serveras direkt och vara lite varm och rinnig, eller så ställer man in den i kylen och får en kall och mer krämig béa.Gör precis som du vill. Snabb, enkel och...

läs mer

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.