Huvudrätt

Sötpotatisgnocchi

Sötpotatisgnocchi

Sötpotatisgnocchi Smakar riktigt gott och med tomatsåsen blir den riktigt lyxig. Man kan alltid ha lite bacon, räkor, oliver, köttrester eller annat i tomatsåsen för att göra den ännu matigare.Eller servera med en köttfärssås eller med goda köttbullar.Också goda med...

läs mer
Helstekt örtkyckling

Helstekt örtkyckling

Helstekt örtkyckling Helstekt kyckling blir så väldigt gott och saftigt och så är det en relativt snabb middag. Benen använder du enkelt till en god benbuljong sen! För att det ska gå lite snabbare och att kycklingen ska stekas lite mer jämnt tar vi bort ryggraden på...

läs mer
Pumpapuré

Pumpapuré

PumpapuréPumpa var ingenting vi åt när jag (Tine) växte upp. Det har blivit mer och mer populärt i Sverige de senaste 10 åren. Det är fortfarande väldigt många som aldrig smakat på pumpa. Man kan göra väldigt mycket av pumpa, allt från att ugnsbaka den till att göra...

läs mer
Fiskgratäng

Fiskgratäng

Fiskgratäng Härligt god vit fisk, syrlighet från kokosyoghurt, lite hetta och medelhavssmaker. Fänkålen ger det hela en riktigt intressant smak. Servera med blomkålsris eller lite grönsallad. Portioner/antal/mängd: 2 Tillagningstid: 30 minuter Kategori: Huvudrätt...

läs mer
Krispiga ugnsrostade kycklinglårfiléer

Krispiga ugnsrostade kycklinglårfiléer

Krispiga ugnsrostade kycklinglårfiléer Krispigt yttre och riktigt saftigt inre...låter gott va? Det är precis vad man får av dessa lårkycklingfiléer i ugn. Jag vet inte med er, men kycklingbröstfiléer kan bli lite torra. Det problemet har jag aldrig haft med...

läs mer
Högrevsgryta med kokosyoghurt

Högrevsgryta med kokosyoghurt

Högrevsgryta med kokosyoghurtEn riktigt god gryta med högrev som blir lite syrlig av kokosyoghurt. Grytan är ganska stark, men du kan såklart utesluta chilifrukten och dra ner på mängden sriracha för att minska styrkan på den. En god, värmande gryta för kallare...

läs mer
Höstgryta med köttfärs

Höstgryta med köttfärs

Höstgryta med köttfärsNu börjar höstens vindar blåsa och då är det gott att äta lite grytor med djupare, rikare smaker. Gärna något som kokat ett bra tag så att smakerna kommer fram. Servera med lite vitkål stekt med ghee, vitkålssallad med äpple och salladslök, eller...

läs mer

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.