Baconlindade dadlar

av 9 apr, 2019

Baconlindade dadlar

Ett riktigt uppskattat tilltugg! Det är både salt och sött och funkar som en liten matigare efterrätt, ett tilltugg till en plockmiddag eller som exempelvis drinktilltugg eller nåt lite extra på smörgåsbordet.

Portioner:

Tillagningstid:

30 minuter

Kategori:

Sidorätt
Tillbehör

Etikett:

Paleo
AIP

Ingredienser:

  • 12 urkärnade dadlar
  • 1 paket bacon

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader C.

Skär baconet i hälften. Ta en bit bacon och linda in dadlarna i.

Lägg bacondadlarna på bakplåtspapper på en plåt eller i en ugnsfast form.

Ställ in i ugnen i ca 20 min. Håll koll på dem så de inte bränner. Vänd på dem efter en stund så de får färg runtom.

Flera recept

Saffranskulor med kakaosmör

Saffranskulor med kakaosmör

Saffranskulor med kakaosmör Goda saffransbollar fulla med nyttigt fett (och riktigt mättande). Istället för bollar kan du hälla smeten i en form, låta stelna lite och skära i bitar. Du kan även ha kakao eller lakritspulver i dem istället för saffran för en helt annan...

Nötfria chokladbollar med smak av apelsin

Nötfria chokladbollar med smak av apelsin

Chokladbollar med smak av apelsinChoklad och apelsin är en helt underbar smakkombination och det kommer fram riktigt bra i dessa chokladbollar med smak av apelsin. Passar lika bra till advent- och julfikat som till påskgodis eller nyårsdessert. De är såklart också...

Pepparkaksbollar

Pepparkaksbollar

Pepparkaksbollar Ett riktigt gott och snabbt alternativ till vanliga pepparkakor när man längtar efter den goda pepparkakssmaken! Pepparkaksbollar går betydligt snabbare att göra, innehåller färre ingredienser och är enklare att göra än...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.