Biscuits

av 30 jul, 2019

Biscuits

De här bröden/biscuits/sconesen är superenkla och goda, de ska helst ätas lite ljumna.
De passar bra till frukost om du vill lyxa till det en söndag, eller som tillbehör till kräftskivan.
Och – de innehåller bara 6 ingredienser!

Portioner/antal/mängd:

6-8 små

Tillagningstid:

30 minuter

Kategori:

Frukost
Mellanmål

Bröd och kex

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 3 dl blancherat mandelmjöl + lite att pudra över
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,25 tsk salt
  • 4 msk kokosolja
  • 1 stort ägg
  • 1 knapp msk honung

Gör så här:

Sätt ugnen på 180°
Blanda de torra ingredienserna.
Vispa ihop de våta ingredienserna.
Blanda de båda väl.
Platta/kavla ut ca 1,5 cm tjockt på ett bakplåtspapper.
(Använd våta händer om du plattar ut dem och pudra över mandelmjöl om du kavlar)
Tryck ut med kakmått, mitt är ca 5 cm i diameter.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 min, kanterna ska bli lite bruna.
 

Flera recept

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta Trenden med semlor i olika tappning har verkligen exploderat! Det finns kanelbullesemlor, chokladbollesemlor, våffelsemlor, semmel-wraps och mycket mer. Här kommer också en variant för er som kanske vill pröva något annat än den traditionella semlan...

Semlor

Semlor

SemlorJag har provat många varianter på semla som är paleoanpassad men den här är helt klart godast och mest lik den klassiska fast utan gluten och mejeriprodukter. Sötningen består av honung men gillar man inte det så funkar även lönnsirap. Grädden är vispad...

Fatballs

Fatballs

FatballsFatballs är som små bollar packade med energi, perfekta att ha med på vandring eller att äta under ett långt träningspass. De blir lite kladdiga på ytan så rulla dem gärna i något , t ex kakao eller kokosflingor. Ofta är basen jordnötsmör i fatballs men här...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.