Coconutnested eggs
Coconutnested eggs
Ägg är ju alltid gott till frukost och det här är ett lite annorlunda sätt att tillreda frukostäggen på.
Gott och mättande. Om man vill så kan man så klart blanda i lite färska örter också, t ex så blir basilika jättegott.

Portioner/antal/mängd:
2 port
Tillagningstid:
15 minuter
Kategori:
Frukost
Mellanmål
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 4 ägg
- 1,5 dl riven kokos
- Havssalt
- Valfria färska örter
Gör så här:
Sätt ugnen på 180°
Separera äggulorna från äggvitorna, försök att hålla gulorna hela.
Vispa äggvitorna till hårt skum och rör försiktigt ner riven kokos.
Krydda smeten med havssalt och hackade örter.
Klicka ut fyra högar på en plåt med bakplåtspapper och gör en liten grop i varje.
Placera en äggula i varje grop och salta lite på gulan.
Grädda i ca 10 minuter och servera direkt. Gärna med en enklare sallad.
Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.