Knäck

av 19 nov, 2018

Knäck

Ett riktigt klassiskt godis till advent.

Dessa knäck smakar som klassiska knäck, men innehåller inga mejerier. Perfekt, va!?

Portioner/antal/mängd:

40-50 st

Tillagningstid:

50-60 minuter

Kategori:

Dessert och snacks
Jul

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 2,5 dl kokosmjölk
  • 1 dl honung
  • 1 dl kokossocker
  • 3 msk ghee (du kan också använda kokosolja)

Gör så här:

Häll alla ingredienser i en tjockbottnad gryta.

Låt allt börja koka och dra sen ner värmen så att det småputtrar. Låt det småputtra i ca 40-50 min. Rör regelbundet så det inte bränner vid.

Använd vattentestet för att se om knäcken är i den konsistens du önskar. Det kan ta lite längre tid för denna knäck att bli färdig.

När knäcken är färdig häller du upp den i små knäckformar.

Låt det svalna.
Du kan ställa ut dem om du har de möjligheterna så svalnar det fortare.

Förvara sen knäcken i kylen.

 

Flera recept

Hasselnötstryffel

Hasselnötstryffel

HasselnötstryffelDessa hasselnötstryfflar är verkligen syndigt goda! Krämiga och mäktiga, men i små paket blir de perfekta till eftermiddagskaffet, till lördagsfilmen eller kanske som en present på alla hjärtans dag eller godis på påsken. Rulla dem i pepparkakskrydda...

Paleopizza

Paleopizza

PaleopizzaEn god botten som kan göras både tunn och tjock, en härligt krämig tomatsås och valfri topping. Det kallar jag en god pizza! Den här pizzan tillkom för ca 5 år sen och har ätits flitigt genom åren. Vi (Tine och sambo) tyckte söndagarna var så jobbiga med...

Kycklingleverpastej med persilja och citron

Kycklingleverpastej med persilja och citron

Kycklingleverpastej med persilja och citronEtt gott, nyttigt och enkelt pålägg är väl ändå leverpastej. Kan ätas som det är tillsammans med lite inlagd gurka, eller varför inte på ett frökex med färsk gurka och persilja? Kycklinglever är inte ritkigt lika stark i...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.