Omelett med kokosmjölk

av 13 maj, 2019

Omelett med kokosmjölk

Snabbmat när den är som bäst. Det här är en av de enklaste rätterna som man kan göra. Den går dessutom att variera hur mycket som helst.

Det är perfekt sätt att bli av med rester, fyll omeletten med gårdagens middag och du har en perfekt lunch.

Portioner/antal/mängd:

1

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Frukost
Mellanmål

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 3 ägg
  • 2 msk kokosmjölk
  • Salt och peppar
  • Kokosolja att steka i
  • Valfri fyllning, t ex tomat och basilika

Gör så här:

Vispa ihop äggen och kokosmjölken med lite peppar och salt.

Stek omeletten på medelvärme i kokosolja.

Lägg på smaksättning (t ex tomat och basilika eller gårdagens rester) på halva omeletten och vik över andra halvan.

Servera direkt, gärna med en grönsallad.

Flera recept

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.