Majonnäs

av 9 apr, 2019

Majonnäs

Man kan aldrig gå fel om man har en härligt krämig majonnäs. Speciellt om man smaksätter den på olika sätt eller använder den i olika röror.

Detta är ett grundrecept som används i flera av de andra recepten på sidan.

Portioner:

2.5 dl

Tillagningstid:

5 minuter

Kategori:

Tillbehör

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 1 ägg
  • Juice från en halv citron (ca 2-3 msk)
  • 2.5 dl olivolja (med mild smak)
  • Salt och peppar

Gör så här:

Lägg alla ingredienser i en hög behållare.

Sätt stavmixern i botten av behållaren och börja blanda alla ingredienser. Lyft sakta upp stavmixern för att inkorporera alla ingredienser.

Det funkar också att ha i 1.5-2 dl olivolja.

Ingredienserna måste INTE ha samma temperatur.

Flera recept

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta Trenden med semlor i olika tappning har verkligen exploderat! Det finns kanelbullesemlor, chokladbollesemlor, våffelsemlor, semmel-wraps och mycket mer. Här kommer också en variant för er som kanske vill pröva något annat än den traditionella semlan...

Semlor

Semlor

SemlorJag har provat många varianter på semla som är paleoanpassad men den här är helt klart godast och mest lik den klassiska fast utan gluten och mejeriprodukter. Sötningen består av honung men gillar man inte det så funkar även lönnsirap. Grädden är vispad...

Fatballs

Fatballs

FatballsFatballs är som små bollar packade med energi, perfekta att ha med på vandring eller att äta under ett långt träningspass. De blir lite kladdiga på ytan så rulla dem gärna i något , t ex kakao eller kokosflingor. Ofta är basen jordnötsmör i fatballs men här...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.