Baconlindade dadlar
Baconlindade dadlar
Ett riktigt uppskattat tilltugg! Det är både salt och sött och funkar som en liten matigare efterrätt, ett tilltugg till en plockmiddag eller som exempelvis drinktilltugg eller nåt lite extra på smörgåsbordet.
Portioner:
–
Tillagningstid:
30 minuter
Kategori:
Sidorätt
Tillbehör
Etikett:
Paleo
AIP
Ingredienser:
- 12 urkärnade dadlar
- 1 paket bacon
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader C.
Skär baconet i hälften. Ta en bit bacon och linda in dadlarna i.
Lägg bacondadlarna på bakplåtspapper på en plåt eller i en ugnsfast form.
Ställ in i ugnen i ca 20 min. Håll koll på dem så de inte bränner. Vänd på dem efter en stund så de får färg runtom.
Flera recept
Värmande tomatsoppa
Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...
Medelhavskryddade hamburgare
Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...
Smörgåstårta med skaldjur
Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.