Högrevsburgare
Högrevsburgare
En riktigt god och saftig burgare bhöver inte vara krånglig att göra. Du kan även bara göra det med svartpeppar och salt och skippa tomatpurén. Låt köttet vara hjälten i rätten med sin egna goda smak, speciellt om du köper gräsbeteskött.
Och tillbehören kan vara allt möjligt som du har hemma i skåp, kyl och frys.
I denna burgare är det bland annat sallad, tomat, avokado, stekt lök, aioli och srirachamajonnäs.
Portioner/antal/mängd:
5 burgare à 100 gram
Tillagningstid:
20 minuter
Kategori:
Huvudrätt
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 500 gram högrevsfärs
- 2 msk tomatpuré
- Svartpeppar
- Salt
- Fett att steka i
Gör så här:
Blanda färsen med tomatpuré och kryddor efter behag.
Dela färsen i 5 lika stora pannbiffar.
Stek i rikligt med olja på medelvärme.
Låt pannbiffarna vila i ca. 5 minuter innan servering.
Flera recept
Värmande tomatsoppa
Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...
Medelhavskryddade hamburgare
Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...
Smörgåstårta med skaldjur
Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.