Mangotini
Mangotini
Den söta mangon tillsammans med ingefära och äppelcider blir riktigt läskande och god. Sötman bryts lite av både ingefära och lime.
En riktig hit både till påsk, sommarfesten och nyårsfirandet.
Portioner/antal/mängd:
4 drinkar
Tillagningstid:
10 minuter
Kategori:
Dryck
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 100 gram frusen mango
- 1 msk färsk riven ingefära
- 4 dl äppelcider eller äppelmust (hitta en utan tillsatt socker)
- 1 lime
- Färsk mynta att pynta med
På bilden syns även björksocker som pynt runt kanten på glasen. Björksocker är ej paleo så ni kan bortse från det eller pynta med kokossocker istället.
Gör så här:
Riv ingefäran och lägg i en hög behållare. Tillsätt 2 dl äppelmust/cider, juice från en halv lime och mangon.
Med en stavmixer, mixa alla ingredienser tillsammans.
Häll sedan i resten av äppelmusten/cidern och blanda.
Häll upp i glasen.
Pynta med den andra halvan av limen och mynta.
Flera recept
Värmande tomatsoppa
Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...
Medelhavskryddade hamburgare
Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...
Smörgåstårta med skaldjur
Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.