Stekt blomkålsris med morot och vitlök
Stekt blomkålsris med morot och vitlök
Att mixa blomkålsris med andra ingredienser i stekpannan ger helt underbara smakkombinationer. Stekt blomkålsris med morot och vitlök är en variant men du kan ju såklart ändra om i receptet efter tycke och smak.
Ser du alltid till att ha riven blomkål och morot i frysen så går det här tillbehöret väldigt snabbt att laga till. Perfekt för de dagar när det inte finns så mycket tid över för matlagning.
Portioner/antal/mängd:
–
Tillagningstid:
ca 20-30 minuter
Kategori:
Sidorätt
Etikett:
Paleo
AIP
Låghistamin
Ingredienser:
- Riven blomkål
- Riven morot
- En röd lök
- 1 – 2 vitlöksklyftor
- Ruccola
- Havsalt
- Kokosolja, ghee eller animaliskt fett att steka i
Gör så här:
Strimla löken och stek mjuk i önskat fett
Tillsätt riven blomkål och morot och stek till önskad konsistens
Pressa ner vitlök, salta och blanda i önskad mängd ruccola.
Flera recept
Värmande tomatsoppa
Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...
Medelhavskryddade hamburgare
Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...
Smörgåstårta med skaldjur
Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.