Vitlöksbröd med formfranska

av 1 aug, 2019

Vitlöksbröd med formfranska

Gott vitlöksbröd är verkligen ett perfekt tillbehör.

Det här vitlöksbrödet görs av receptet på formfranska.

Du kan också lägga till lite olika örter till vitlöksghee för extra god smak.

Portioner/antal/mängd:

4 skivor formfranska

Tillagningstid:

15 minuter

Kategori:

Tillbehör
Bröd och Kex

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 4 skivor formfranska
  • 50 gram ghee
  • 1 vitlöksklyfta
  • En nypa salt

Gör så här:

Sätt ugnen på 250 grader.

Skär upp 4 skivor formfranska och skär dem sedan på två så du får 8 bitar bröd.

Mät upp ghee i en skål och tillsätt pressad vitlök och salt.

Bred ut vitlöksghee på brödskivorna.
Lägg brödskivorna på ett galler och gärna med en plåt med bakplåtspapper under.

In i mitten av ugnen i 5 minuter. Håll koll så dem inte bränns.

Ta ut vitlöksbrödet och servera på fat eller i en brödkorg.

Flera recept

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.