Äggröra med paprika

av 9 apr, 2019

Äggröra med paprika

En härlig röra att servera på smörgåsbordet, eller varför inte i en äggrulle eller stekpannebröd på picknicken!

Kan varieras med olika kryddor efter egen smak.

Portioner:

Tillagningstid:

20 minuter

Kategori:

Sidorätt

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 2 dl majonnäs
  • 2 kokta ägg
  • 0.5 röd paprika
  • 2 nävar mixad sallad
  • Juice från en halv citron
  • Färsk dill
  • Salt och peppa

 

Gör så här:

Finhacka den röda paprika och hacka äggen i bitar.

Hacka salladen lätt, samt dillen.

Blanda alla ingredienser och smaka av med salt, peppar och dill.

Flera recept

Hasselnötstryffel

Hasselnötstryffel

HasselnötstryffelDessa hasselnötstryfflar är verkligen syndigt goda! Krämiga och mäktiga, men i små paket blir de perfekta till eftermiddagskaffet, till lördagsfilmen eller kanske som en present på alla hjärtans dag eller godis på påsken. Rulla dem i pepparkakskrydda...

Paleopizza

Paleopizza

PaleopizzaEn god botten som kan göras både tunn och tjock, en härligt krämig tomatsås och valfri topping. Det kallar jag en god pizza! Den här pizzan tillkom för ca 5 år sen och har ätits flitigt genom åren. Vi (Tine och sambo) tyckte söndagarna var så jobbiga med...

Kycklingleverpastej med persilja och citron

Kycklingleverpastej med persilja och citron

Kycklingleverpastej med persilja och citronEtt gott, nyttigt och enkelt pålägg är väl ändå leverpastej. Kan ätas som det är tillsammans med lite inlagd gurka, eller varför inte på ett frökex med färsk gurka och persilja? Kycklinglever är inte ritkigt lika stark i...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.