Baconsallad

av 13 nov, 2019

Baconsallad

Den här salladen är både lite knaprig och krämig och otroligt god!

Passar som både frukost, lunch och middag och är en sallad låg på kolhydrater och hög i fett för den som vill ha en lite mer ketogen sallad.

Portioner/antal/mängd:

1

Tillagningstid:

20 minuter

Kategori:

Frukost
Huvudrätt

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 0.5 kruka romansallad
  • 0.5 tomat eller ca 5 körbärstomater
  • 1 avokado
  • 1 paket bacon (140 gram)
  • 2-3 ägg
  • 3 msk majonnäs
  • 1 msk finhackad lök
  • Svartpeppar

Gör så här:

Börja med att koka äggen.

Skär baconet i små bitar och stek tills det är krispigt.

Medan äggen kokar och baconet steks, skär salladen i små bitar, skär till tomaten och avokadon och blanda i en skål.

Blanda majonnäs, finhackad lök och svartpeppar och blanda sen i den krispiga baconen.

Häll majonnäs och baconblandningen i salladen och rör runt.

Skala äggen, skär i båtar och lägg på salladen.

Flera recept

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta Trenden med semlor i olika tappning har verkligen exploderat! Det finns kanelbullesemlor, chokladbollesemlor, våffelsemlor, semmel-wraps och mycket mer. Här kommer också en variant för er som kanske vill pröva något annat än den traditionella semlan...

Semlor

Semlor

SemlorJag har provat många varianter på semla som är paleoanpassad men den här är helt klart godast och mest lik den klassiska fast utan gluten och mejeriprodukter. Sötningen består av honung men gillar man inte det så funkar även lönnsirap. Grädden är vispad...

Fatballs

Fatballs

FatballsFatballs är som små bollar packade med energi, perfekta att ha med på vandring eller att äta under ett långt träningspass. De blir lite kladdiga på ytan så rulla dem gärna i något , t ex kakao eller kokosflingor. Ofta är basen jordnötsmör i fatballs men här...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.