Högrevsburgare
Högrevsburgare
En riktigt god och saftig burgare bhöver inte vara krånglig att göra. Du kan även bara göra det med svartpeppar och salt och skippa tomatpurén. Låt köttet vara hjälten i rätten med sin egna goda smak, speciellt om du köper gräsbeteskött.
Och tillbehören kan vara allt möjligt som du har hemma i skåp, kyl och frys.
I denna burgare är det bland annat sallad, tomat, avokado, stekt lök, aioli och srirachamajonnäs.

Portioner/antal/mängd:
5 burgare à 100 gram
Tillagningstid:
20 minuter
Kategori:
Huvudrätt
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 500 gram högrevsfärs
- 2 msk tomatpuré
- Svartpeppar
- Salt
- Fett att steka i
Gör så här:
Blanda färsen med tomatpuré och kryddor efter behag.
Dela färsen i 5 lika stora pannbiffar.
Stek i rikligt med olja på medelvärme.
Låt pannbiffarna vila i ca. 5 minuter innan servering.
Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.