Inlagd rödlök

av 5 jun, 2020

God inlagd rödlök som passar till grillat och pulled kött, samt i hamburgaren. Eller varför inte blanda i en god sallad! Passar även gott till sill.

Enkelt att göra och tar inte lång tid.

Portioner/antal/mängd:

 1 burk

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Tillbehör

Etikett:

Paleo
AIP

Ingredienser:

  • 2 stora rödlökar
  • 2 dl vatten
  • 1 dl ättika
  • 0.5-1 dl lönnsirap

Gör så här:

Blanda vatten, ättika och lönnsirap i en kastrull och koka upp. Ställ åt sidan.

Skiva rödlöken fint och lägg ner i lagen.

Rör om emellanåt och låt svalna innan du häller upp allt på en ren glasburk.

Förvara i kylen när det svalnat.

Flera recept

Värmande tomatsoppa

Värmande tomatsoppa

Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...

Medelhavskryddade hamburgare

Medelhavskryddade hamburgare

Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...

Smörgåstårta med skaldjur

Smörgåstårta med skaldjur

Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.