Inlagd rödlök

av 5 jun, 2020

Inlagd rödlök

God inlagd rödlök som passar till grillat och pulled kött, samt i hamburgaren. Eller varför inte blanda i en god sallad! Passar även gott till sill.

Enkelt att göra och tar inte lång tid.

Portioner/antal/mängd:

 1 burk

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Tillbehör

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 2 stora rödlökar
  • 2 dl vatten
  • 1 dl ättika
  • 0.5-1 dl lönnsirap

Gör så här:

Blanda vatten, ättika och lönnsirap i en kastrull och koka upp. Ställ åt sidan.

Skiva rödlöken fint och lägg ner i lagen.

Rör om emellanåt och låt svalna innan du häller upp allt på en ren glasburk.

Förvara i kylen när det svalnat.

Flera recept

Färgglad sallad med krisp

Färgglad sallad med krisp

Vem blir inte glad av en färgglad sallad med krisp? Ät en regnbåge brukar man ju säga och att man även äter med ögonen, och den här färgglada salladen tilltalar i alla fall mig väldigt mycket. Den har förutom de härliga färgerna även mycket goda smaker!Jag brukar ha...

Korvbröd och hamburgerbröd

Korvbröd och hamburgerbröd

Att ha ett härligt recept på korvbröd är nästan ett måste året runt, men kanske blir det mer påtagligt när vädret vänder och man vill spendera mer tid utomhus på vårkanten. Gå ut i skogen och grilla korv och faktist kunna unna sig ett spannmåls, och mejerifritt...

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta

Trenden med semlor i olika tappning har verkligen exploderat! Det finns kanelbullesemlor, chokladbollesemlor, våffelsemlor, semmel-wraps och mycket mer. Här kommer också en variant för er som kanske vill pröva något annat än den traditionella semlan (som vi har recept...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.