Inlagd rödlök
Inlagd rödlök
God inlagd rödlök som passar till grillat och pulled kött, samt i hamburgaren. Eller varför inte blanda i en god sallad! Passar även gott till sill.
Enkelt att göra och tar inte lång tid.

Portioner/antal/mängd:
1 burk
Tillagningstid:
10 minuter
Kategori:
Tillbehör
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 2 stora rödlökar
- 2 dl vatten
- 1 dl ättika
- 0.5-1 dl lönnsirap
Gör så här:
Blanda vatten, ättika och lönnsirap i en kastrull och koka upp. Ställ åt sidan.
Skiva rödlöken fint och lägg ner i lagen.
Rör om emellanåt och låt svalna innan du häller upp allt på en ren glasburk.
Förvara i kylen när det svalnat.
Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.