Mangotini

av 1 aug, 2019

Mangotini

Den söta mangon tillsammans med ingefära och äppelcider blir riktigt läskande och god. Sötman bryts lite av både ingefära och lime.

En riktig hit både till påsk, sommarfesten och nyårsfirandet.

Portioner/antal/mängd:

4 drinkar

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Dryck

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 100 gram frusen mango
  • 1 msk färsk riven ingefära
  • 4 dl äppelcider eller äppelmust (hitta en utan tillsatt socker)
  • 1 lime
  • Färsk mynta att pynta med

På bilden syns även björksocker som pynt runt kanten på glasen. Björksocker är ej paleo så ni kan bortse från det eller pynta med kokossocker istället.

Gör så här:

Riv ingefäran och lägg i en hög behållare. Tillsätt 2 dl äppelmust/cider, juice från en halv lime och mangon.

Med en stavmixer, mixa alla ingredienser tillsammans.

Häll sedan i resten av äppelmusten/cidern och blanda.

Häll upp i glasen.

Pynta med den andra halvan av limen och mynta.

Flera recept

Saffranskulor med kakaosmör

Saffranskulor med kakaosmör

Saffranskulor med kakaosmör Goda saffransbollar fulla med nyttigt fett (och riktigt mättande). Istället för bollar kan du hälla smeten i en form, låta stelna lite och skära i bitar. Du kan även ha kakao eller lakritspulver i dem istället för saffran för en helt annan...

Nötfria chokladbollar med smak av apelsin

Nötfria chokladbollar med smak av apelsin

Chokladbollar med smak av apelsinChoklad och apelsin är en helt underbar smakkombination och det kommer fram riktigt bra i dessa chokladbollar med smak av apelsin. Passar lika bra till advent- och julfikat som till påskgodis eller nyårsdessert. De är såklart också...

Pepparkaksbollar

Pepparkaksbollar

Pepparkaksbollar Ett riktigt gott och snabbt alternativ till vanliga pepparkakor när man längtar efter den goda pepparkakssmaken! Pepparkaksbollar går betydligt snabbare att göra, innehåller färre ingredienser och är enklare att göra än...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.