Pannkakor och våfflor
Pannkakor och våfflor
Denna smet är lika god att steka våfflor med som att göra pannkakor. Beror väl helt på vilken form man vill ha på det och om man orkar dra fram våffeljärnet.
Tillbehöret kan man ju göra både sött eller mer matigt. Våfflor är goda att göra som räksmörgås till exempel (se bild nedan).

Portioner:
2
Tillagningstid:
30 minuter
Kategori:
Frukost
Mellanmål
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 4 ägg
- 2 dl mandelmjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 msk fiberhusk
- 2 dl kokosmjölk
- 0.5 tsk vanijpulver
- 1 msk smält kokosolja
- kokosolja att steka i
Gör så här:
Smält kokosoljan.
Blanda alla ingredienser (inkl den smälta kokosoljan) och se till att allt är väl blandat.
Ha lite kokosolja i en stekpanna eller i ett våffeljärn och stek pannkakorna eller våfflorna på medelvärme. Stek tills de fått en gyllene färg.

Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.