Stekt blomkålsris med morot och vitlök
Stekt blomkålsris med morot och vitlök
Att mixa blomkålsris med andra ingredienser i stekpannan ger helt underbara smakkombinationer. Stekt blomkålsris med morot och vitlök är en variant men du kan ju såklart ändra om i receptet efter tycke och smak.
Ser du alltid till att ha riven blomkål och morot i frysen så går det här tillbehöret väldigt snabbt att laga till. Perfekt för de dagar när det inte finns så mycket tid över för matlagning.

Portioner/antal/mängd:
–
Tillagningstid:
ca 20-30 minuter
Kategori:
Sidorätt
Etikett:
Paleo
AIP
Låghistamin
Ingredienser:
- Riven blomkål
- Riven morot
- En röd lök
- 1 – 2 vitlöksklyftor
- Ruccola
- Havsalt
- Kokosolja, ghee eller animaliskt fett att steka i
Gör så här:
Strimla löken och stek mjuk i önskat fett
Tillsätt riven blomkål och morot och stek till önskad konsistens
Pressa ner vitlök, salta och blanda i önskad mängd ruccola.
Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.