Vitlöksbröd med formfranska
Vitlöksbröd med formfranska
Gott vitlöksbröd är verkligen ett perfekt tillbehör.
Det här vitlöksbrödet görs av receptet på formfranska.
Du kan också lägga till lite olika örter till vitlöksghee för extra god smak.
Portioner/antal/mängd:
4 skivor formfranska
Tillagningstid:
15 minuter
Kategori:
Tillbehör
Bröd och Kex
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 4 skivor formfranska
- 50 gram ghee
- 1 vitlöksklyfta
- En nypa salt
Gör så här:
Sätt ugnen på 250 grader.
Skär upp 4 skivor formfranska och skär dem sedan på två så du får 8 bitar bröd.
Mät upp ghee i en skål och tillsätt pressad vitlök och salt.
Bred ut vitlöksghee på brödskivorna.
Lägg brödskivorna på ett galler och gärna med en plåt med bakplåtspapper under.
In i mitten av ugnen i 5 minuter. Håll koll så dem inte bränns.
Ta ut vitlöksbrödet och servera på fat eller i en brödkorg.
Flera recept
Värmande tomatsoppa
Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...
Medelhavskryddade hamburgare
Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...
Smörgåstårta med skaldjur
Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.