Baconsallad
Den här salladen är både lite knaprig och krämig och otroligt god!
Passar som både frukost, lunch och middag och är en sallad låg på kolhydrater och hög i fett för den som vill ha en lite mer ketogen sallad.
Ingredienser:
- 0.5 kruka romansallad
- 0.5 tomat eller ca 5 körbärstomater
- 1 avokado
- 1 paket bacon (140 gram)
- 2-3 ägg
- 3 msk majonnäs
- 1 msk finhackad lök
- Svartpeppar
Gör så här:
Börja med att koka äggen.
Skär baconet i små bitar och stek tills det är krispigt.
Medan äggen kokar och baconet steks, skär salladen i små bitar, skär till tomaten och avokadon och blanda i en skål.
Blanda majonnäs, finhackad lök och svartpeppar och blanda sen i den krispiga baconen.
Häll majonnäs och baconblandningen i salladen och rör runt.
Skala äggen, skär i båtar och lägg på salladen.
Flera recept
Värmande tomatsoppa
Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...
Medelhavskryddade hamburgare
Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...
Smörgåstårta med skaldjur
Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.