Härliga rädisor
Nu börjar lite primörer dyka upp i affärerna!
Underbara rädisor och späda lökar är det jag hittat så här långt.
Just nu är rädisorna krispiga och goda och för att hålla dem så kan du lägga papper i en glasbehållare och lite papper i botten. De håller sig längre i kylen. Du kan även lägga dem i kallt vatten om de börjar mjukna, då krispar de till sig!
Och om de är lite träiga eller börjar mjukna kan man lägga in dem och göra picklade räsidor. Supergott!
Du finner recept på picklade rädisor här.
Senaste blogginläggen
Foam rolling – för lymfan
Jag (Tine) fick diagnosen lipödem samt lymfödem hösten 2016. Det var efter ett besök hos Anders Lönedal i Töreboda. I samband med den diagnosen började jag med en hel del självvård, där andningen var absolut viktigast (läs mer om det här). Även massage på främst rumpa...
Fika, kalas & fest – paleorecept när de behövs som mest
När en mest kan vara i behov paleorecept är ju när det ska bakas till fika, kalas och fest. Lunch och middag består ju ofta av animalier, grönsaker och fett och går att kombinera ihop ganska lätt till skillnad mot om man vill göra en tårta. En tårta eller kakor är...
Paleo Sverige tipsar om utflyktsmat
Jag vill med det här inlägget tipsa om utflyktsmat som är Paleo. Vad man vill ta med sig på sin utflykt beror ju såklart mycket på vilken årstid det är och vad för slags utflykt man ska på men här ska det finnas lite av varje att välja bland. Vi tipsar om recept på...
0 kommentarer