Härliga rädisor

av | 20 apr, 2019 | Paleo Sverige tipsar

Nu börjar lite primörer dyka upp i affärerna!

Underbara rädisor och späda lökar är det jag hittat så här långt.

Just nu är rädisorna krispiga och goda och för att hålla dem så kan du lägga papper i en glasbehållare och lite papper i botten. De håller sig längre i kylen. Du kan även lägga dem i kallt vatten om de börjar mjukna, då krispar de till sig!

Och om de är lite träiga eller börjar mjukna kan man lägga in dem och göra picklade räsidor. Supergott!

Du finner recept på picklade rädisor här.

0 kommentarer

Senaste blogginläggen

Foam rolling – för lymfan

Foam rolling – för lymfan

Jag (Tine) fick diagnosen lipödem samt lymfödem hösten 2016. Det var efter ett besök hos Anders Lönedal i Töreboda. I samband med den diagnosen började jag med en hel del självvård, där andningen var absolut viktigast (läs mer om det här). Även massage på främst rumpa...

läs mer