Härliga rädisor

av | 20 apr, 2019 | Paleo Sverige tipsar

Nu börjar lite primörer dyka upp i affärerna!

Underbara rädisor och späda lökar är det jag hittat så här långt.

Just nu är rädisorna krispiga och goda och för att hålla dem så kan du lägga papper i en glasbehållare och lite papper i botten. De håller sig längre i kylen. Du kan även lägga dem i kallt vatten om de börjar mjukna, då krispar de till sig!

Och om de är lite träiga eller börjar mjukna kan man lägga in dem och göra picklade räsidor. Supergott!

Du finner recept på picklade rädisor här.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

Kvinnor och träning

Kvinnor och träning

De flesta av oss hittar en träningsform vi gillar och bara kör på flera gånger i veckan, vecka ut och vecka in. Ibland känner man sig mer trött och omotiverad men man kör på i alla fall. För träning är ju hälsosamt, eller hur?! Du kanske har läst eller hört att det är...

läs mer
Tips på nyårsmenyer

Tips på nyårsmenyer

Har ni bestämt vad ni ska äta på nyår? Många tycker om att planera långt i förväg och sen finns det ofta en del gäster att ta hänsyn till när det gäller vad de tycker om/inte tycker om, allergier, intoleranser etc. Alla våra recept är fria från spannmål, mejerier och...

läs mer