Mandelmassa

av 29 nov, 2019

Mandelmassa

Mandelmassa är så gott i olika bakverk och passar både till olika bakverk till påsk och jul.

Här har ni en enkel variant på den traditionella mandelmassan.

Portioner/antal/mängd:

 Ca 2.5 dl

Tillagningstid:

25 minuter

Kategori:

Tillbehör
Jul
Påsk
Dessert och snacks

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 3 dl skalade mandlar
  • 3 msk honung
  • 1-3 msk kokosmjölk

Gör så här:

Koka upp mandlarna i lite vatten i nån minut tills skalen börjar lossna. Häll av och skölj kallt.

Skala mandlarna.

Ha i alla ingredienser i en matberedare.

Mixa med knivarna på höga varv i några minuter.

Tillsätt honung och sen lite kokosmjölk i taget till önskad konsistens.

Flera recept

Färgglad sallad med krisp

Färgglad sallad med krisp

Vem blir inte glad av en färgglad sallad med krisp? Ät en regnbåge brukar man ju säga och att man även äter med ögonen, och den här färgglada salladen tilltalar i alla fall mig väldigt mycket. Den har förutom de härliga färgerna även mycket goda smaker!Jag brukar ha...

Korvbröd och hamburgerbröd

Korvbröd och hamburgerbröd

Att ha ett härligt recept på korvbröd är nästan ett måste året runt, men kanske blir det mer påtagligt när vädret vänder och man vill spendera mer tid utomhus på vårkanten. Gå ut i skogen och grilla korv och faktist kunna unna sig ett spannmåls, och mejerifritt...

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta

Trenden med semlor i olika tappning har verkligen exploderat! Det finns kanelbullesemlor, chokladbollesemlor, våffelsemlor, semmel-wraps och mycket mer. Här kommer också en variant för er som kanske vill pröva något annat än den traditionella semlan (som vi har recept...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.