Smoothieglass med rabarber och jordgubbar
Smoothieglass med rabarber och jordgubbar
Smoothieglass passar perfekt som mellanmål i sommarvärmen så att du eller kanske dina barn eller barnbarn får i sig nyttigheter och blir lite mätta samtidigt som du eller ni kan svalka er. Perfekt!

Portioner/antal/mängd:
6 glassar/portioner
Tillagningstid:
20 min + 5-24 timmar
Kategori:
Dessert och snacks
Mellanmål
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 1 ägg
- 150 gram jordgubbar
- 3 msk rabarberkompott
- 2.5 dl kokosmjölk
- 1 krm vaniljpulver
- 1 msk kollagenpulver
Gör så här:
Lägg alla ingredienser i en hög behållare eller i en köksmaskin. Rör runt med stavmixer eller starta köksmaskinen och blanda slätt.
Häll antingen upp i glassformar eller i en låda och ställ in i frysen i minst 5 timmar innan servering. Om du har glassen i en låda, ta ut lådan var 30:e minut och rör runt tills det inte riktigt går att röra längre. Eller kör smeten i en glassmaskin.
Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.