Syrlig probiotisk äggröra
Syrlig probiotisk äggröra
En krämig äggröra full av bra fetter och näring som gör gott för ens tarmar och kropp.
Dessutom helt underbara smaker och lätt att göra. Perfekt för en frukost och även som mellanmål. Gott att äta som en egen rätt men också mycket gott att ha på frökex.
Naturligt, enkelt och gott.

Portioner:
1
Tillagningstid:
20 minuter
Kategori:
Frukost
Mellanmål
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 2 ägg
- Ghee, kokosolja eller animaliskt fett att steka i
- Torkad ramslök
- 1/2 avocado i större bitar
- 1 – 2 msk surkål
- Olivolja
- Kokosyoghurt
- Salt efter tycke och smak
Gör så här:
Vispa ihop äggen och tillsätt ramslök och salt.
Stek äggen i fettet under omrörning.
Blanda ihop äggröra med avocado och ringla över önskad mängd olivolja.
Låt äggröran svalna något innan surkål och kokosyoghurt blandas i.
Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.