Romsås

av 27 maj, 2019

Romsås

En klassisk sås till fisk som är gjord på god paleomajonnäs.

Använd gärna stenbitsrom, men annan rom går också bra såklart. Kalix löjrom blir inte riktigt lika bra i en romsås.

Portioner/antal/mängd:

2 dl

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Tillbehör

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 2 dl majonnäs
  • 3 msk rom
  • Färsk dill efter behag
  • Gräslök efter behag
  • Salt och peppar
  • 1 tsk citronsaft

Gör så här:

Mät upp majonnäs i en skål.

Finhacka dill och gräslök och blanda ner det i majonnäsen.
Tillsätt de andra ingredienserna och blanda väl.

 

Flera recept

Färgglad sallad med krisp

Färgglad sallad med krisp

Vem blir inte glad av en färgglad sallad med krisp? Ät en regnbåge brukar man ju säga och att man även äter med ögonen, och den här färgglada salladen tilltalar i alla fall mig väldigt mycket. Den har förutom de härliga färgerna även mycket goda smaker!Jag brukar ha...

Korvbröd och hamburgerbröd

Korvbröd och hamburgerbröd

Att ha ett härligt recept på korvbröd är nästan ett måste året runt, men kanske blir det mer påtagligt när vädret vänder och man vill spendera mer tid utomhus på vårkanten. Gå ut i skogen och grilla korv och faktist kunna unna sig ett spannmåls, och mejerifritt...

Semmelpannacotta

Semmelpannacotta

Trenden med semlor i olika tappning har verkligen exploderat! Det finns kanelbullesemlor, chokladbollesemlor, våffelsemlor, semmel-wraps och mycket mer. Här kommer också en variant för er som kanske vill pröva något annat än den traditionella semlan (som vi har recept...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.