Romsås
Romsås
En klassisk sås till fisk som är gjord på god paleomajonnäs.
Använd gärna stenbitsrom, men annan rom går också bra såklart. Kalix löjrom blir inte riktigt lika bra i en romsås.

Portioner/antal/mängd:
2 dl
Tillagningstid:
10 minuter
Kategori:
Tillbehör
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 2 dl majonnäs
- 3 msk rom
- Färsk dill efter behag
- Gräslök efter behag
- Salt och peppar
- 1 tsk citronsaft
Gör så här:
Mät upp majonnäs i en skål.
Finhacka dill och gräslök och blanda ner det i majonnäsen.
Tillsätt de andra ingredienserna och blanda väl.
Flera recept
Klassiska kåldolmar Paleo style
Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...
Köttfärsgryta med butternut squash
Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos
Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.