Sommarsill med polkabetor och krasse

av 7 jun, 2020

Sommarsill med polkabetor och krasse

Man måste ju inte alltid servera sill i en glasburk eller i en skål. Ibland kan det vara roligt att servera den på ett fat istället, fint upplagt med olika grönsaker.

Här är bara ett tips, du kan använda vilka grönsaker du vill för att pynta sillfatet.

Portioner/antal/mängd:

 4-6 portioner på en buffé

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Sidorätt
Midsommar

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

Gör så här:

Skiva betorna tunt, helst med mandolin eller en osthyvel.

Lägg ut dem fint på ett fat.

Lägg utt sillen på betorna.

Klicka ut lite kokosyoghurt på fatet och toppa med finrivet citronskal och krasse.

Flera recept

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.