Pepparrotskräm med färsk oregano
Pepparrotskräm med färsk oregano
Detta är en snabb och god röra som passar fint till både fisk och kött och som en lite starkare dippsås.
Den går bra att använda i laxrullar med sparriskräm och byta ut sparriskrämen mot den här goda pepparrotskrämen med färsk oregano istället.
Oreganon ger röran en lite extra guldkant.
Du kan använda basilika istället för oregano.
Portioner/antal/mängd:
1 dl
Tillagningstid:
10 minuter
Kategori:
Tillbehör
Etikett:
Paleo
Ingredienser:
- 1 dl majonnäs
- 2.5 msk färsk riven pepparrot
- 1 tsk citronjuice
- 2 msk färsk oregano
- Salt och peppar
Gör så här:
Mät upp majonnäsen i en skål.
Riv pepparroten och tillsätt i majonnäsen tillsammans med citronjuice.
Finhacka oregano och tillsätt i majonnäsen.
Smaka av med salt och peppar.
Flera recept
Värmande tomatsoppa
Kallt ute...och kanske även inne. Men med en god tomatsoppa kan man värma sig inifrån i alla fall. Denna tomatsoppa är härligt len i smaken, men också lite syrlig och du kan göra den hetare med färsk eller torkad chili. Detta är min (Tines) dotters favoriträtt som hon...
Medelhavskryddade hamburgare
Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...
Smörgåstårta med skaldjur
Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...
Följ oss på sociala medier
Användarpolicy
Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.