Huvudrätt

Lammbog

Lammbog

LammbogLammbogen har kortare muskeltrådar som hålls samman med bindväv och hinnor och därför får man se till att tillaga den lite längre på lägre temperatur. Den passar till både medelhavssmaker, indiskt, marockanskt... mycket smak helt enkelt och både som stek eller...

läs mer
Korvgryta

Korvgryta

KorvgrytaDet finns korv och så finns det korv.När vi ska äta korv letar vi alltid efter korv med över 85% kötthalt. Och så ser vi på att resten av ingredienserna är så rena som möjligt. Det går att få tag i bra korv, men man får leta lite. Den här rätten går verkligen...

läs mer
Lammstek

Lammstek

LammstekLamm blir alltmer populärt året runt i Sverige. Men det betyder dessvärre att djuren får födas upp på ett onaturligt sätt och födas när det inte är säsong. Då är det bättre att köpa på sig lamm på hösten och ha i frysen till andra årstider. Det har blivit mer...

läs mer
Lammfärsbiffar

Lammfärsbiffar

LammfärsbiffarSaftiga och goda lammfärsbiffar med smak av medelhavet. Lamm är oftast ett bra kött då de flesta får och lamm ännu får beta ganska fritt i Sverige. Men dessvärre börjar det bli en större industri med sämre förhållanden även för våra får och lamm så var...

läs mer
Hel ugnsrostad sidfläsk

Hel ugnsrostad sidfläsk

Med ett mjukt, välstekt kött och så ett lite knaprigt yttre är detta verkligen en smak- och sinnesupplevelse. Passar bra som mellanmål, som en sidorätt och till smörgåsbordet vid olika högtider. Portioner: -Tillagningstid: 75 minuterKategorier: SidorättEtikett:...

läs mer
Shashouka

Shashouka

Shashouka Detta är en enkel äggrätt som från början kommer ifrån Tunisien, men som också är populär i mellanöstern och Norafrika. Originalet är mer av en tomatsås med ägg i, i detta recept har jag lagt till bacon för att göra det matigare. Du kan ha i köttfärs, bacon,...

läs mer

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.