Pepparrotskräm med färsk oregano

av 17 maj, 2019

Pepparrotskräm med färsk oregano

Detta är en snabb och god röra som passar fint till både fisk och kött och som en lite starkare dippsås.

Den går bra att använda i laxrullar med sparriskräm och byta ut sparriskrämen mot den här goda pepparrotskrämen med färsk oregano istället.

Oreganon ger röran en lite extra guldkant.
Du kan använda basilika istället för oregano.

Portioner/antal/mängd:

1 dl

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Tillbehör

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 1 dl majonnäs
  • 2.5 msk färsk riven pepparrot
  • 1 tsk citronjuice
  • 2 msk färsk oregano
  • Salt och peppar

Gör så här:

Mät upp majonnäsen i en skål.

Riv pepparroten och tillsätt i majonnäsen tillsammans med citronjuice.

Finhacka oregano och tillsätt i majonnäsen.
Smaka av med salt och peppar.

Flera recept

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style

Klassiska kåldolmar Paleo style Husmanskost kan verkligen vara så himla gott! Och bara för att man äter Paleo behöver man inte göra avkall för de där gamla favoriterna. Här har ni en favorit i ny tappning för att passa Paleokosten, med goda tillbehör som egen inlagd...

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squash

Köttfärsgryta med butternut squashVad sägs om en rykande färs, lite het köttfärsgryta med butternut squash serverad i en skål med en klick kokosyoghurt på? Härligt att värma sig med en kylig höst- eller vinterdag. Den här grytan är den perfekta "tröstmåltiden", en sån...

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokos

Ugnsstekt ankbröst med fänkålssallad och gräddig sås med kokosDet är främst säsong för anka under senhösten i Sverige, men du hittar det ofta året runt i butikerna. Oftast fryst, inte färsk. Det är en trevlig smak på anka som blir lite mer åt vilt än den klassiska...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.