Pepparrotskräm med färsk oregano

av 17 maj, 2019

Pepparrotskräm med färsk oregano

Detta är en snabb och god röra som passar fint till både fisk och kött och som en lite starkare dippsås.

Den går bra att använda i laxrullar med sparriskräm och byta ut sparriskrämen mot den här goda pepparrotskrämen med färsk oregano istället.

Oreganon ger röran en lite extra guldkant.
Du kan använda basilika istället för oregano.

Portioner/antal/mängd:

1 dl

Tillagningstid:

10 minuter

Kategori:

Tillbehör

Etikett:

Paleo

Ingredienser:

  • 1 dl majonnäs
  • 2.5 msk färsk riven pepparrot
  • 1 tsk citronjuice
  • 2 msk färsk oregano
  • Salt och peppar

Gör så här:

Mät upp majonnäsen i en skål.

Riv pepparroten och tillsätt i majonnäsen tillsammans med citronjuice.

Finhacka oregano och tillsätt i majonnäsen.
Smaka av med salt och peppar.

Flera recept

Medelhavskryddade hamburgare

Medelhavskryddade hamburgare

Dessa hamburgare är verkligen otroligt goda och smaksättningen påminner lite om Grekland. Men det hindrar en inte från att äta den på traditionellt vis, eller otraditionellt med härliga tillbehör som oliver, vitkålssallad och annat gott. Om du vill ha inlagd gurka...

Smörgåstårta med skaldjur

Smörgåstårta med skaldjur

Smörgåstårta är verkligen som kronjuvelen på en fest, passar till det mesta! Just den här smörgåstårtan har skaldjur som huvudingrediens, men vi har också recept på en Club Sandwich smörgåstårta. Man kan alltid utesluta kräftstjärtarna i receptet och endast ha räkor...

Focaccia med olika topping

Focaccia med olika topping

Focaccia kan verkligen vara både en festmåltid och en perfekt måltid på en picknick. Och man kan dela in en stor focaccia i mindre delar och bjuda på focaccia med olika smaker. I receptet nedan ser ni tips på olika goda toppings. Blanda gärna lite balsamvinäger med...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.