Paleo Sverige tipsar

Här kommer vi tipsa om allt möjligt som hör en naturlig livsstil till.

Från hur du får mjuka rädisor härligt krispiga igen till var du hittar schyssta hygienprodukter utan skadliga kemikalier till alternativ för påskägg och hur du kan färga dina ägg naturligt. 

Frysa in ruccola

Frysa in ruccola

Visste du att det går att frysa in ruccola? Det blir såklart inte gott att använda den i sallader sen men passar väldigt bra till mycket annat. Brukar du precis som jag aldrig hinna äta upp alla ruccola i påsen du köpt innan den börjar bli vissen och tråkig? Jag...

Härliga rädisor

Härliga rädisor

Nu börjar lite primörer dyka upp i affärerna! Underbara rädisor och späda lökar är det jag hittat så här långt. Just nu är rädisorna krispiga och goda och för att hålla dem så kan du lägga papper i en glasbehållare och lite papper i botten. De håller sig längre i...

Byt ut godiset i påskägget

Byt ut godiset i påskägget

Under påsken sälj ca. 6.000 ton lösgodis i Sverige. Det är otroliga mängder socker. Men man kan ju välja att fylla påskäggen med andra roliga saker som lotter, liten leksak, fröer att odla, biobiljetter etc.Eller så kan man göra fina strutar och fylla med hemmagjorda...

Färga ägg naturligt

Färga ägg naturligt

Det har blivit ganska populärt de senaste åren att färga ägg naturligt med hjälp av vad man har hemma i skåp och kylskåp. I det här inlägget tipsar vi er om hur man gör och vad man kan använda för att få olika färger.Hur färgar man äggen? Börja med att koka dina ägg...

Smörja in träredskap och skärbrädor

Smörja in träredskap och skärbrädor

Träskräbrädor och träredskap är ett väldigt bra alternativ i köket. Men man får ta hand om dem ordentligt så de inte börjar spricka. En olja som passar väldigt fint till detta ändamål är kokosolja då den inte är så benägen att härskna.Ta lite olja på skärbrädan eller...

Följ oss på sociala medier

Användarpolicy

Vi använder cookies.
Läs mer om det och
integritetspolicy här.