Recept för snabb och god vardagsmat!

av | 7 feb, 2021 | Paleo Sverige tipsar

Är du i behov av recept för snabb och god vardagsmat?
Till vardags är vi nog många som inte har allt för mycket tid att lägga på matlagning, och man vill ha något snabblagat men som ju också såklart är gott och tillför näring.

Att laga sin mat från grunden tror många innebär att man spenderar mycket tid i köket men det går att laga snabb mat även med bra råvaror och utan halv- eller helfabrikat.
Med snabb mat menas i det här inlägget runt 30 minuter, men vissa recept går fortare och vissa kanske tar ca 45 minuter. Men visst har vi väl ändå en knapp timme om dagen att lägga på mat? Lagar du mycket på en gång och får mat över så behöver du kanske inte ens laga mat varje dag.
Förberedelser som att ha riven blomkål och morot i frysen sparar också värdefull tid under fartfyllda vardagar. Om du också ser till att alltid ha kokosyoghurt i kylen så går det snabbt att slänga ihop en sås eller röra. 

Med det här inlägget vill vi tipsa om recept för att lyckas med snabb och god vardagsmat och kommer uppdatera inlägget löpande vartefter vi lägger upp nya recept på vår webbplats.
Hoppas att ni ska hitta recept som passar just er vardag och era smaklökar!

zucchini-lasagne

Kompletta rätter

Huvudrätter och sidorätter

Snabba röror och såser

Fler snabba sidorätter

0 kommentarer

Senaste blogginläggen

Foam rolling – för lymfan

Foam rolling – för lymfan

Jag (Tine) fick diagnosen lipödem samt lymfödem hösten 2016. Det var efter ett besök hos Anders Lönedal i Töreboda. I samband med den diagnosen började jag med en hel del självvård, där andningen var absolut viktigast (läs mer om det här). Även massage på främst rumpa...

läs mer